skip to Main Content

Zoekmachine optimalisatie voor tuinen

Heb je een tuin? Jouw tuin heeft de nodige onderhoud en decoratie nodig voor een mooi uitzicht. De tuin is ook een hele geschikte plaats om aan rust te komen. Op de website vind je de juiste hulp om je tuin te onderhouden of aan te leggen. Maar een kaal website geeft ook weinig zin om verder te gaan met zoeken. Je stopt voordat je begint. Een tuin moet er heel aantrekkelijk uitzien en zo ook de website. Hoe aantrekkelijker de website hoe meer klanten binnenkomen. Maar waar op wordt er allemaal gelet tijdens het zoeken naar alles over tuinen?

Design

Ten eerste is een website mooi wanneer de foto’s heeft. Maar een tuin website is nog mooier wanneer je al het groen ook kunt bewonderen op het scherm. Hoe meer foto’s, hoe meer klanten je aantrekt. Behalve de foto’s is het design ook van groot belang. Teksten die aan een stuk door geschreven staat stoot de klant af. Als er genoeg decoratie of foto’s rond de tekst zit, geeft het meer plezier om te lezen. Korte instructievideo’s zijn ook zeker vereist. Het webdesign wordt dus aantrekkelijker gemaakt met foto’s, video’s, kleur en ordening. De manier hoe het menu is opgesteld is van groot belang. Niemand wilt zo lang gaan zoeken op de site. Als je op zoek bent naar iets moet het makkelijk vindbaar zijn.

CTA

De CTA die staat voor call to Action. Het call to Action maakt het makkelijk voor de klant om zijn of haar bestelling te plaatsen. Een call to action geeft jouw als klant geen twijfels, want je kunt snel en makkelijk communiceren. Indien je iets hebt gezien die je zeker zou willen dan kun je gelijk op het contact knopje drukken. En het leuke is dat er altijd gelijk contact wordt opgenomen.

Sortering

Een website is aantrekkelijk voor bezoekers als alles goed gesorteerd is. Met sorteren wordt bedoeld het ordenen van de spullen onder de juiste categorie. Dit maakt het veel makkelijker voor de bezoeker om het juiste product te vinden. Wat ook goed is als je onder het juiste product het juiste foto plaatst die gelijk een indicatie geeft hoe het in elkaar zit. De hoofdpagina is vooral van groot belang als je wilt dat een website veel meer bezoekers binnenkrijgt. Een hoofdpagina met veel meer tekst en foto is aantrekkelijker dan een hoofdpagina met alleen een foto.

Als een bezoeker een website wilt opzoeken gebeurt dat als eerst met een keyword. Dit is een zoekwoord die jou meteen naar het juiste website brengt. Daarom is het handig om ook keywords in je tekst te plaatsen op de hoofdpagina zodat het makkelijk te vinden is en veel meer bezoekers aantrekt. Zo zie je dat er enkele manieren zijn om jouw website makkelijk vindbaar te maken via de zoekmachine.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top