skip to Main Content

Heb je een leuke site waarmee je veel bezoekers kunt aantrekken? Adverteer op ons website uwtuinlamp.nl en krijg steeds meer bezoekers. Je verdient er goed mee. Er zijn enkele advertentievormen om te kunnen adverteren. Jij als web-eigenaar mag zelf kiezen welke vorm het beste is voor jouw website om meer bezoekers aan te trekken.

Aantal bezoekers

Ons website krijgt dagelijks veel bezoekers. Het zijn vooral mensen die graag online hun zaken regelen. Dit is ook voordelig voor jouw website wanneer je bij ons gaat adverteren.

Kosten

Wil je goedkoop adverteren? Dat kan alleen bij ons op de website. De kosten voor een stukje tekst als advertentie zijn 150 euro per maand. Dit is de meest bekende en gebruikte vorm van adverteren. Wil je gebruik maken van banners of video’s tijdens je advertentie dan is dit ook mogelijk, maar het kost wat duurder namelijk 250 euro. Hoe hoger het bedrag, hoe mooier je advertentie wordt en dat betekent meer bezoekers.

Ben je geïnteresseerd in het adverteren op ons website? Zie je een passend methode voor jouw website? Reageer dan snel via ons contactformulier en wij reageren spoedig mogelijk.

Share Button
Back To Top