Categorie

Prijs

vanaf - t/m


Hoogte

vanaf - t/m


Materiaal Vorm Bijgeleverde lichtbron Materiaal Stijl Vorm


TOON ALLES
Deze site is onderdeel van

12 volt tuinverlichting

12 Volt tuinverlichting is door iedereen eenvoudig aan te leggen, zelfs voor mensen die hier geen enkele ervaring mee hebben. Alle lampen en labels worden door middel van stekkertjes met elkaar verboden, een schroevendraaier bent u niet nodig. 

Tuinverlichting van 12 volt is zwakstroomverlichting, wat inhoudt dat er een transformator in een normaal stopcontact wordt gestoken. Zwakstroom is erg veilig en is door iedereen aan te leggen. Deze tuin verlichting maakt het voor iedereen mogelijk om aan te sluiten

De transformator zorgt dat de gevaarlijke 230 volt wordt omgezet in een veilige 12 volt gelijkstroom. Voor kinderen en huisdieren is deze zwakstroomverlichting 100% veilig. Je kan er dus geen schok van krijgen, wat deze tuinverlichting simpel in aansluiting maken. Dit maakt 12 volt lampen veilig en eenvoudig om aan te sluiten

Om 12 volt buitenverlichting aan te leggen bent u dus minimaal één stopcontact nodig. Op dit stopcontact sluit u een transformator aan. Vanaf de transformator kunt met behulp van bijbehorende zwakstroomkabels overal in de tuin lampen plaatsen. U kunt deze kabels verlengen en splitsen om zo elke plek te kunnen bereiken.

Bent u geintresseerd geraakt in deze eenvoudig aan te sluiten 12 volt velichting? Neem dan een kijkje in de selectie die we hebben gemaakt voor u in het ondertaande veld. Misschien staat uw 12 volt lamp er wel tussen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om het gehele assortiment te bekijken.

 


ACTIE
Axis grondspot LED
€ 26.95
€ 16,95


ACTIE
Astrum tuinspot LED
€ 26.95
€ 16,95


ACTIE
Lotus wandlamp LED
€ 27.95
€ 17,95


ACTIE
Tuinlamp Focus spot LED
€ 41.95
€ 31,95


Corvus
€ 46,95


Flood 30 LED
€ 79,95


Titan staande lamp
vanaf € 107,95


fabrique
vanaf € 165,00